Înregistrare / Autentificare

Termenii și Condițiile Programului – Card de Fidelitate

TERMENII ȘI CONDIȚIILE PROGRAMULUI - CARD DE FIDELITATE 

Programul de fidelizare a clientilor Top Drinks reprezinta o oferta a CRISTALDA IMPEX  SRL („TOP DRINKS”), cu sediul social in Cluj-Napoca, str. Aviator Badescu, nr. 40, cod postal 400196, numar de ordine in Registrul Comertului J12/2091/1994, CUI RO5996653 adresata tuturor persoanelor fizice care au peste 18 ani de a beneficia de reduceri in magazinele Top Drinks, de oferte personalizate pe baza preferintelor si cumparaturilor, precum si de surprize in conditiile detaliate mai jos.

Persoanele interesate care accepta oferta noastră vor completa cererea de emitere a unui card de fidelitate care are valoare de contract și poate fi detinut pentru o durata nedeterminata, condițiile contractuale actualizandu-se ori de cate ori TOP DRINKS apreciaza necesar, iar versiunea in vigoare fiind la dispoziția clienților in magazine sau pe pagina de web www.topdrinks.ro. CRISTALDA IMPEX SRL poate modifica termenii si conditiile de emitere și derulare a programului derulat pe baza cardului de fidelitate, clientul putand renunța în orice moment la acesta prin simpla notificare transmisă prin email office@topdrinks.ro.

Organizatorul programului de fidelitate are dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului.

Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata de Top Drinks cu cel putin 30 zile inainte de data incetarii programului in magazinele Top Drinks, intr-un loc vizibil, precum si pe aceasta pagina de internet, www.topdrinks.ro.

Instiintarea referitoare la modificarea programului va fi anuntata in magazine si pagina de internet www.topdrinks.ro, precum si daca va fi considerat necesar prin transmiterea de e-mailuri.

Utilizarea cardului de fidelitate se va face doar in conformitate cu prevederile prezentului regulament.

Poate accepta sa participe la programul de fidelitate si poate beneficia de un card de fidelitate pe baza completarii si semnarii formularului de deschidere card orice persoana fizica care a implinit varsta de 18 ani (denumit in continuare “Participant”) si se prezinta intr-un magazin Top Drinks.

Formularul de emitere a cardului poate fi gasit in forma electronic/fizic in magazinele Top Drinks (spatii comerciale) din Romania.

Deschiderea cardului se face in mod gratuit la solicitarea oricarui participant in magazinele Top Drinks.

Acest program de fidelizare prin carduri nu se aplica achizitiilor de produse Top Drinks la distanta a produselor, prin call center, prin cataloage sau alte forme de vanzare. Cardul de fidelitate putând fi utilizat exclusiv in magazinele fizice sip e web site-ul www.topdrinks.ro.

In vederea perfectarii relatiei contractuale si indeplinirii obligației de cunoaștere a clientelei, clientul- participant la program va completa formularul de inscriere, cu date reale, folosind litere de tipar, lizibile.

Formularul de emitere a cardului se completeaza cu datele personale ale titularului iar incredințarea datelor personale reprezinta consimtamant pentru pastrarea, transferul si prelucrarea lor in scopuri comerciale, in vederea indeplinirii obiectivelor comerciale, dar cu respectarea drepturilor si libertatilor personale conferite prin lege. Validarea datelor personale inscrise pe formular se va face ulterior predarii acestuia vanzatorului din magazinele Top Drinks. Formularul care este nesemnat, contine date incomplete sau eronate, astfel incat nu se poate face identificarea corecta a clientului nu este valid, iar posesorul acestuia nu va putea beneficia de avantajele cardului.

Fiecare participant are dreptul la un singur card de fidelitate, iar in cazul in care Top Drinks va descoperi ca pe numele aceleiasi persoane exista deschise mai multe carduri, le va anula.

Utilizarea cardului de fidelitate se poate face numai de catre titularul acestuia, care are obligatia de a nu il preda altor persoane si de a il pastra in siguranta. Pentru a beneficia de avantajele programului de card de fidelitate, Posesorul cardului de fidelitate trebuie il sa prezinte in numarul de telefon n momentul achizitiei produselor din magazinele Top Drinks din Romania.

Cardul de fidelitate nu este un instrument de plata.

Utilizarea cardului de fidelitate la achizitionarea produselor din magazinele Top Drinks si atingerea nivelurilor de fidelitate se va face cu respectarea urmatoarelor cerinte :

 

 • Cardul de fidelitate are 2 niveluri de fidelitate
 • Nivelul 1 de fidelitate consta in reducere de 5% a cumparaturilor (produse excluse – tigari si alte produse cu pret maximal si produse care se afla deja in promotie).
 • Nivelul 2 de fidelitate consta in reducere de 10% a cumparaturilor (produse excluse – tigari si alte produse cu pret maximal si produse care se afla deja in promotie).
 • Pentru a putea beneficia de reducerile oferite de cardul de fidelitate este necesar ca Participantul sa opteze pentru produsele care nu sunt supuse altor oferte comerciale in magazine.

Reducerile aferente fiecarui nivel de fidelitate sunt valabile o perioada de 1 an de la data emiterii cardului, data limita pana la care acestea pot fi utilizate fiind mentionata pentru fiecare nivel pe sticker-ul amplasat pe spatele cardului.

Reducerile oferite prin utilizarea cardului de fidelitate se aplica numai asupra pretului produselor si nu pot fi acordate in numerar.

Prin utilizarea cardului de fidelitate pe langa reducerile oferite conform nivelelor de fidelitate, Participantul poate beneficia de o surpriza de ziua sa de nastere, in masura in care, aceasta a fost comunicata de participant catre Top Drinks prin completarea pe formularul de emitere a cardului.

Pentru a beneficia de reducerile cardului de fidelitate, Participantul trebuie sa detina cardul de fidelitate emis in oricare dintre magazinele Top Drinks.

In masura in care un client doreste sa renunte la programul de fidelitate poate solicita anularea cardului, printr-o solicitare in acest sens adresata vanzatorilor din magazinele Top Drinks, care vor verifica identitatea titularului, sau prin notificare scrisa prin email la card@topdrinks.ro precizand in mod clar datele de identificare ale titularului completate pe formularul de emitere.

Este posibila pastrarea cardului si renuntarea la celelalte beneficii atașate acestuia de tipul: program de puncte, ofertele privilegiate din magazine sau surpriza de ziua de nastere.

Orice alta masura legata de stergerea datelor cu caracter personal a Participantului trebuie sa respecte procedura indicata in ceea ce priveste protectia datelor cu caracter personal.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL IN CADRUL PROGRAMULUI DE FIDELITATE DIN MAGAZINE

CRISTALDA IMPEX  SRL („TOP DRINKS”), cu sediul social in Cluj-Napoca, str. Aviator Badescu, nr. 40, cod postal 400196, numar de ordine in Registrul Comertului J12/2091/1994, CUI RO5996653 va prelucra in calitate de operator, datele cu caracter personal pe care Dvs. alegeti sa le completati pe formularul de emitere card pentru a va inscrie in programul de fidelizare.

Datele sunt prelucrate pentru ca Top Drinks sa va asigure dreptul de obtine reduceri si pentru a va adresa oferte privilegiate pe baza istoricului Dvs. de cumparaturi.

Puteti sa ne comunicati data nasterii daca doriti, caz în care Top Drinks va poate pregati surprize si va poate felicita cu aceasta ocazie.

La utilizarea cardului Dvs. de fidelizare in magazin sunt inregistrate cumparaturile pe care le efectuați.

Pe baza istoricului Dvs. de cumparaturi, CRISTALDA IMPEX SRL poate crea in scopul derularii contractului și pentru realizarea obiectivelor de marketing, respectiv realizarea pentru Dvs. de oferte care sa se potriveasca preferintelor personale pe baza cumparaturilor efectuate anterior (profile).

Va puteți opune realizarii de profile, caz în care nu va veti mai putea bucura de ofertele personalizate conform cumparaturilor Dvs.

Aveti posibilitatea de a va opune ofertelor transmise electronic solicitand in mod expres in scris la adresa de e-mail office@topdrinks.ro.

Daca ne anuntati ca nu mai sunteti de acord sa va fie prelucrate datele pentru participarea la programul de fidelizare veti fi exclus din program, cu respectarea si onorarea drepturilor déjà castigate. Pe viitor insa nu veti mai beneficia de oferte promoționale și/ sau personalizate, puncte, surprize. Puteti renunta fie doar la program (puncte), fie doar la ofertele personalizate, fie doar la surpriza de ziua Dvs. sau la toate trei sau la oricare dintre cele doua.

Prelucrarea datelor Dvs. cu caracter personal se realizeaza conform Regulamentului UE 2016/679 (GDPR) pentru a participa la program (oferta acceptata de catre Dvs. prin solicitarea cardului si acceptarea acestor termeni prin semnarea formularului de emitere de card). Astfel temeiul prelucrarii este executarea unui contract la care sunteti de acord sa fiti parte, urmarind in scopuri comerciale realizare de profilare, marketing, chestionare de satisfactie.

Datele sunt prelucrate pana la data la care Dvs. va retrageti acordul de a fi parte din program (contractare), renuntand la program sau va dezabonati de la ofertele privilegiate de fidelizare sau data de la care va opuneti statisticilor, si prelucrarii in scop de marketing.

Strict in masura necesarului am putea comunica datele Dvs. altor furnizori de incredere care respecta si ei niveluri adecvate de protectie, situate în spațiul Uniunii Europene sau alte jurisdictii din afara acesteia. In acest sens am putea comunica date prestatorilor nostri de servicii pentru printari/transmiteri de oferte, livrari, expedieri oferte comerciale, arhivare, facturare, procesare comenzi, procesare facturi, marketing, servicii juridice, contabile, de publicitate, consultanta si alte servicii similare. Prestatorii nostri de au obligatia de pastrare a confidentialitatii si securitatii datelor.

Daca alegeti sa beneficiati de oferte ale unor parteneri, Cristalda Impex SRL poate trimite datele in acest scop partenerilor care doresc promovarea propriilor produse si transmiterea de oferte catre Dvs.

Ca persoana fizica – ale carei date cu caracter personal le prelucram- aveti urmatoarele drepturi in functie de situatia particulara in care Dvs. va aflati:

 • Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor (acesta fiind unul dintre scopurile acestui document);
 • Dreptul de a avea acces la date, adica dreptul de a obține din partea operatorului, la cerere o confirmare daca se prelucreaza sau nu, date cu caracter personal, datele care sunt prelucrate şi informatii despre prelucrare;
 • Dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte sau completarea datelor incomplete;
 • Dreptul de a obtine din partea noastra ștergerea datelor cu caracter personal care va privesc;
 • Dreptul de a va opune prelucrarii datelor Dvs. cu caracter personal. Exercitarea acestui drept nu afecteaza prelucrăril anterioare;
 • Dreptul de a va retrage oricand consimtamantul cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal atunci când prelucrarile datelor cu caracter personal se realizeaza pe baza consimtamantului. Retragerea consimtamantului nu aduce atingere prelucrarilor anterioare;
 • Dreptul de a depune plangere catre autoritatea de protectia datelor personale (ANSDCP);

Aveti si dreptul de portabilitate a datelor, adica de a primi datele cu caracter personal furnizate, structurat, intr-un format care poate fi citit automat, inclusiv posibilitatea ca datele sa fie transferate unui alt operator. Va puteti exercita in mod gratuit oricare dintre aceste drepturi prin transmiterea unei cereri scrise, semnate și datate, catre noi prin e-mail: office@topdrinks.ro.

In urma primirii cererii avem dreptul sa va contactăm pentru a verifica daca Dvs. ati facut cererea (verificarea identitatii). Tot pentru scopul executarii contractului, respectiv imbunatatirea relatiilor cu clientii in cadrul magazinelor Top Drinks, operatorul poate transmite chestionare de satisfactie catre clientii care au efectuat cumparaturi din magazin. Acestia vor raspunde daca doresc. Chestionarele nu se vor mai transmite daca va opuneti prin e-mail catre office@topdrinks.ro.

X
Scroll to Top