Înregistrare / Autentificare

Top Drinks – povestea unui vis devenit realitate

Emoțiile Top Drinks

24 decembrie 1994. Poate nu va mai aduceti aminte exact ceea ce faceati in acea zi. Poate puneati la punct ultimele detalii ale mesei de Craciun sau aranjati interiorul casei cat mai festiv. Este totodata posibil ca doar sa va fi relaxat admirand cum zapada decora tot ceea ce era afara. Nu avem de unde sa stim. Totusi, pentru noi amintirea este mai vie ca niciodata si probabil ca asa va ramane si peste multi ani. In acea zi, noua nu prea ne statea gandul la friptura  sau la cozonacii cu nuca, sau ma rog, poate nu chiar atat de mult, intrucat la acea data am fost coplesiti de o alta senzatie: emotia unui vis implinit.

In Ajunul Craciunului din anul 1994 am deschis usile primului magazin specializat de bauturi alcoolice din Romania cu sediul in Cluj-Napoca pe Bulevardul Eroilor, nr. 35. Chiar daca experienta noastra de la acel moment  nu insuma prea multi ani, pasiunea ne-a ajutat sa depasim orice obstacol am intampinat, astfel ca, dupa 25 ani, ne puteti gasi in aceeasi locatie cu aceeasi daruire si chiar mai mult entuziasm decat niciodata, insa mai experimentati, mai profesionisti si mai atenti la nevoile dumneavoastra.

Evoluție profesională și personală

Timpul a mai trecut de atunci, iar noi am continuat sa ne dezvoltam si sa indragim povestile din spatele brandurilor, motiv pentru va stam la dispozitie in Cluj-Napoca in continuare pe Bulevardul Eroilor, nr. 35. Magazinele Top Drinks se pot gasi si in centrele comerciale atat de indragite de clujeni sau vizitatorii orasului: Iulius Mall (Str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53B) si Central Shopping Center (Str. Regele Ferdinand, nr. 22-26). Totodata mai putem fi gasiti si in Targu-Mures unde avem un magazin pe str. Bolyai Farkas, nr. 1E. Tot din dorinta de a evolua si a ne extinde am vrut sa ne impartasim cunostintele si ofertele unui numar cat mai mare de oameni, astfel ca din anul 2014 putem fi urmariti si in mediul online pe site-ul www.topdrinks.ro.

Importatori justi

Catalogul nostru, atat cel online, cat si cel fizic este unul deosebit de stufos, intrucat pot fi gasite peste 2000 de produse din care sa alegeti. Sustinem cu toata taria diversitatea culturala, lingvistica si sociala, astfel incat am dorit sa oferim pentru oricine intra in contact cu noi produsul perfect la un pret corect. Politica noastra de pret este una bazata pe onestitate, intrucat suntem importatorii si distribuitorii unei game largi de produse ce inglobeaza de la bere la vodka, whisky sau gin pana la cele mai fine sampanii sau coniacuri. Colaboram cu unii dintre cei mai mari distribuitori europeni de bauturi alcoolice, motiv pentru care putem garanta calitatea si originalitatea produselor.  

Mai mult decat atat, ne putem mandri cu cea mai mare selectie de vinuri din zona Ardealului. Chiar am putea spune ca gazduim o “viblioteca”, intrucat va propunem game vaste de vin ce provin din diferite zone ale lumii sau ce au fost produse prin tehnici vechi de secole sau abia descoperite. In viblioteca puteti gasi vinuri comune obtinute din soiul Merlot sau Sauvignon Blanc, insa si sortimente inedite precum vinul de gheata (Ice Wine). Totodata aveti ocazia de-a descoperi cate o noua crama la fiecare doua saptamani in cadrul evenimentelor ce au loc in cadrul vibliotecii (Bd. Eroilor, nr. 35, Cluj-Napoca).

Implicati si daruiti societatii

Nu vrem sa va imaginati ca doar luam bunuri dintr-o parte si le distribuim in alta pentru ca va faceti o imagine gresita a, permiteti-ne sa-l numim astfel, brandului Top Drinks. Top Drinks este si va fi furnizororul dvs. de buna dispozitie si nu doar pentru ca suntem partenerii ideali pentru petreceri, ci si datorita faptului ca vrem sa aducem macar un zambet pe chipul unui numar cat mai mare de oameni.

Sutem foarte implicati in comunitate. Top Drinks a fost primul partener al Clubului Sportiv Universitatea din Cluj prin intermediul unui proiect realizat in parteneriat cu UBSC (U” Business Sport Club) ce s-a angajat sa ii ofere un sprijin material atat de necesar in domeniul sportului. Incasarile noastre au fost donate intr-un procent de 1% pentru a sprijini si incuraja performanta sportiva. Si cum atentia noastra este multilateral dezvoltata nu am putut ramane impasivi problemelor cu care societatea se confrunta, motiv pentru care ne-am implicat si in proiecte ce au vizat bunastarea populatiei.  

Unicitatea Top Drinks

Asadar, odata cu expunerea povestii Top Drinks ne-am pus si sufletul pe tava in fata dumneavoastra. Am vrut sa ne cunoasteti asa cum suntem de altfel: o echipa dinamica, deschisa, bine inchegata ce doar impreuna a putut progresa. Am invatat regulile in timpul jocului, fapt ce ne-a unit si ne-a facut sa intelegem ca nu doar noi suntem cei importanti. Grija pentru cei din jurul nostru ne face sa fim o companie umana si asa ne dorim sa ramanem. Multumim!

X
Scroll to Top