Înregistrare / Autentificare

Ce să beau în această toamnă?

Bineînțeles că odată cu venirea toamnei ești nevoit să te adaptezi cât mai repede la vremea răcoroasă și să îți creezi noi ritualuri. Ei bine, dacă tot am adus în discuție aceste schimbări, ar fi recomandat să începi din timp să găsești noi moduri de socializare cu ce dragi. Toamna este sezonul în care petreci mai mult timp în căminul tău, ocazie perfectă de a savura în tihnă acele băuturi care sunt în ton cu răcoarea de afară. La TopDrinks  te așteaptă diverse sortimente de băuturi ce te fac să simți intens aroma sezonului bogat în nuanțele argintii.

Descoperă câteva sortimente pe care specialiștii noștri ți le recomandă cu căldură pentru a reuși să te simți cât mai relaxat acasă.

Pălinca Aciu de pere, produsă după o rețetă tradițională

Știi care este băutura orginală a românilor? Aceea pălincă produsă după rețete bătrânești ce respectă întru totul ritualul de fabricare moștenit. Pentru tine, avem o Pălincă Aciu din pere alese ce conferă băuturii o nuanță deosebită – acel galben de odinioară, datorită maturării sale în butoaie de stejar.

Dacă dorești o aromă specială care să te umple de fericire, alege o pălincă din Zalău din pere, mere sau prune.

Pasion Blue –  noutatea electrizantă din lumea vinurilor

Veste bună este că acest vin care îți acaparează privirea este produs tocmai în regiunea spaniolă – Santa Margarita și te convinge, din start că merită să îl încerci.

Pasion Blue Wine este remarcabil tocmai prin gustul proaspăt în care se resimt notele de piersică și de mango. Așadar, ți-am stârnit curiozitatea? Mai mult, ai parte și de o promoție dacă cumperi un set de 6 sticle.

Crama Jelna, crama lunii Octombrie

TopDrinks și-a propus ca în fiecare lună îți facă cunoscută câte o cramă din care poți să alegi la prețuri speciale, vinuri românești. În acest fel, simți savoarea unor băuturi autentice, realizate doar din fructe naturale, crescute pe un pământ sănătos. Luna Octombrie, crama Jelna din Transilvania este cea care te așteaptă pe site cu soiuri delicioase ce au reduceri de până la 21%.

Cognacul Petite Reserve de Pradiere VS, deliciul perfect pentru orice preferință

Cu siguranță, pentru acele seri de toamnă târzie, după o cină apetisantă, meriți un cognac prețios, realizat în Petite Champagne (Franța) în care se simt izul bogat al merelor coapte și al lămâii. Nuanțele aurii, textura delicată și mai ales gustul vanilat sunt cele care transformă Cognacul Petite Reserve de Pradiere VS într-un deliciu, excelent pentru toate preferințele.

Vin Rosu Dulce Scavi&Ray Rosso Al Ciocolata, gust surprinzător într-o nuanță roșiatică

Pentru acele clipe când aspiri la o aromă unică, alege Vinul Rosu Dulce Scavi&Ray Rosso Al Ciocolata care este fascinant printr-o culoare brună și un miros condimentat cu cacao. Îți imaginezi cum ar fi să îți surprinzi persoana dragă sau musafirii cu o astfel de bautură luxuriantă și dulce?

Armagnac Baron V. Fournier, plin de arome puternice și generoase

Acest fel de bautură distilată este specială, fiindcă dezvoltă arome puternice și extrem de generoase pe care nu le poți uita prea curând. Istoria sa începe în secolul al XIV-lea chiar în Franța, fiind maturat exclusiv în butoaie de stejar. Astăzi, acesta poate fi cumpărat în funcție de anul realizării sale, ceea ce îl face și un cadou ideal pentru cei născuți în anii  ’60 ’70, ’80 sau ’90. Știai că deține un gust mai intens decât cognacul obișnuit și este considerat o băutură cu adevărat nobilă? Merită să ai un Armagnac Baron V. Fournier oricând în casă, deoarece nu se știe când ai poftă de ceva special.

Toamna este un sezon plin de surprize gustoase și fructe pe care le regăsești cu siguranță în meniuri, deserturi și fără îndoială, băuturi.

Delectează-te cu soiuri alese ce reușesc să îți facă toamna mai frumoasă!

Pune în coșul de cumpărături următoarele produse:

1. Pălincă Aciu Pere 42% 0.7L

2. Pălinca Aciu Prune 50% 0.7L

3. Set 6 Pasion Blue Wine 0.75 L

4. Vinuri alese de la Crama Jelna

5. Cognacul Petite Reserve de Pradiere VS 0.7L

6. Vin Rosu Dulce Scavi&Ray Rosso Al Ciocolata 0.75L

7. Armagnac Baron V. Fournier

Leave a Comment

Cele mai populare Articole

X
Scroll to Top