Înregistrare / Autentificare

Cu ce cocktail-uri te delectezi sezonul acesta

Iată că toamna își ia rolul în serios și pe zi ce trece, temperaturile scad, iar statul în casă devine pentru mulți principala activitate. Acest lucru înseamnă că ai mai mult timp la dispoziție să îți descoperi anumite hobby-uri sau să te relaxezi în căminul tău. Probabil că acum este și momentul potrivit să îți pui în valoare creativitatea și să îți pregătești trei cocktail-uri exact ca și la localul tău preferat.

Delectează-te cu arome delicioase și încearcă următoarele rețete pe care echipa TopDrinks ți le recomandă.

Born to be British, perfect pentru zilele însorite din Octombrie

Un cocktail special care se bucură de o combinație delicioasă de mere, lămâie, gin și lichiorul de Kuyper Triple Sec. Ultimele două ingrediente la găsești online la TopDrinks. Lichiorul este cel care oferă adevărata savoare, deoarece are un gust de vanilie dulce-amăruie de portocale în care se resimte și un iz de vanilie. Acest cocktail savuros este ideal, mai ales pentru zilele însorite care au mai rămas din luna Octombrie.

Ai nevoie de un shaker în care să amesteci 3 cubulețe de măr, 3 feliuțe de lămâie, ginul, lichiorul delicios și câteva cuburi de gheață. Agită bine întregul conținut și toarnă-l într-un pahar, iar apoi decorează-l cu o felie de măr. Cu siguranță, te vei simți ca un adevărat britanic care știe să se delecteze așa cum trebuie cu un cocktail fresh ce are o aromă încântătoare!

Baby Bison, perfect pentru serile de toamnă târzie

Atunci când ai nevoie de puțină destindere, alege un cocktail cu aromă de scorțișoară. Pentru prepararea acestuia ai nevoie de 45 ml de vodka, 45 ml de suc de mere, 15 ml suc de lămâie și 15 ml de Lichior Aperol. La fel ca și cocktail-ul anterior, conținutul se agită foarte bine, dar se decorează cu un băț de scorțișoară. Sfatul nostru este să optezi pentru produse de calitate de la TopDrinks ce conferă băuturii tale de acasă, acele note deosebite. Selectează din gama noastră un tip de vodka și un lichior Aperol pentru că este o băutură ce are un gust bogat de portocale, rubarbă, gențiana și rădăcini de plante. Bucură-te împreună cu persoana dragă de cele mai bune arome ale toamnei pe care să le savurezi perfect din casa ta. Încearcă cocktail-ul Baby Bison și o să ne dai dreptate!

Yamazaki Autum Delight, cocktail-ul încântător pentru cei pretențioși

Cunoscut sub denumirea “Deliciul de toamnă Yamazaki”, acesta nu lipsește, sub nici o formă de la petreceri, fiindcă mereu dă startul distracției. Mai mult decât atât, este o băutură încântătoare în care se resimte intens gustul whisky-ului ce se îmbină armonios cu scorțisoara. În câteva minute reușești să îți surprinzi prietenii cu o rețetă sofisticată și cu un miros puternic. Pentru prepararea, cocktail-ului ai nevoie de următoarele ingrediente: 60 ml de whisky japonez, 60 ml cidru de mere și câteva cubulețe de gheață. Se spune că prima impresie contează, regulă care se aplică și în acest caz, iar de aceea este bine să decorezi băutura cu două felii de măr și puțină scorțișoară. Cu acest cocktail simți cu adevărat aroma sezonului, datorită cidrului de mere a cărui gust nu îl poți trece cu vederea.

Bucură-te de o toamnă, bogată în cocktail-uri aromate care “rup monotonia” de acasă și reușesc să te relaxeze. La TopDrinks ai parte de acele băuturi ce te motivează să îți prepari din când în când cocktail-ul preferat la tine în bucătărie, mai ales în această perioadă.

Pune în coșul de cumpărături:

1. Lichior de Kuyper Triple Sec

2. Ginurile preferate

3. Lichior Aperol

4. Vodka, diverse sortimente

5. Whisky Yamazakura Blend

Leave a Comment

Cele mai populare Articole

X
Scroll to Top