Înregistrare / Autentificare

Beaujolais Nouveau, cel mai tânăr vin ne încântă din nou

Pentru iubitorii de vin, începutul săptămânii viitoare va fi unul aparte și plin de surprize de-a dreptul savuroase.

Ne mai despart doar câteva zile de marele moment, atunci când celebrul Beaujolais Nouveau, cel mai tânăr vin din Franța revine la TopDrinks. Anul trecut, acesta s-a bucurat de un adevărat succes și a reușit să încânte inimile clienților care au acordat încredere produselor noastre.

Cu toții au avut un motiv întemeiat să se îndrepte spre Beaujolais Nouveau: este o băutură elegantă care se remarcă printr-un gust inconfundabil de fructe roșii și fructe de pădure. Vinul este realizat din soiul de strugure Gamay, unul foarte vechi, crescut în soluri alcaline și stâncoase din provincia franceză, Burgundia.

Îndrăgitul vin este fabricat printr-o metodă tradițională, iar fermentarea sa durează în jur de 6-8 săptămâni. Întregul procesul de fermentare reușește să mențină taninurile intacte și, mai mult îi conferă vinului o aromă proaspătă de fructe. Vestitul Beaujolais Nouveau a provocat multă frenezie nu numai în Franța, ci și la nivel mondial, unde cu toții așteaptă cu entuziasm a treia joi din luna Noiembrie.

Ca urmare, vinul are propria zi în care este celebrat cu fast de către un public nerăbdător care rostește sloganul, ce a rămas astăzi o emblemă a vinului vedetă.

“Le Beaujolais Nouveau est arrive!” (”Le Beaujolais Nouveau a sosit!”) este strigătul care trezește la viață comunitățile din toată lumea.

Așadar, pentru momentele petrecute în compania prietenilor, Beaujolais Nouveau este perfect fiindcă are grijă ca întâlnirile să decurgă într-o notă relaxantă.

A mai rămas atât de puțin timp până când la TopDrinks, cel mai renumit magazin de băuturi din Ardeal, sosește vinul tânăr și plin de prospețime.

Până atunci te invităm să lansezi o precomandă pentru a fi sigur că și anul acesta te bucuri de aromele sale:https://www.topdrinks.ro/vin-rosu-j-p-chenet-beaujolais-nouveau-0-75l.html

De asemenea, te așteptăm să afli mai multe detalii despre povestea vinului și în articolul de blog: www.topdrinks.ro/blog/beaujolais-nouveau-cel-mai-tanar-vin/, redactat anul trecut, moment special când am întâmpinat venirea vinului tânăr în România.

Leave a Comment

Cele mai populare Articole

X
Scroll to Top