Înregistrare / Autentificare

3 băuturi care nu pot lipsi din seara de Valentine’s Day

Încă din 1 Februarie, luna magică a iubirii, începe goana după găsirea cadoului perfect pentru a celebra așa cum se cuvine, ziua dragostei. De la an la an, cuplurile încearcă să descopere daruri originale care să impresioneze. Indiferent de vârstă, un mic gest de apreciere într-o asemenea zi specială este tot ce are nevoie fiecare. Se spune că de Valentine’s Day și de Dragobete, sentimentele de iubire sunt cele care predomină și reușesc să îi aducă mai aproape pe cei doi parteneri.

În 2021, TopDrinks îți oferă inspirația potrivită pentru găsirea acelui cadou care să aducă un strop de fericire relației și un zâmbet jumătății tale. Chiar dacă ești nevoit să treci printr-o perioadă mai diferită în care trebuie să te adaptezi regulilor și să lași deoparte restaurantele, o cină romantică asezonată cu un pahar de vin, în căminul tău este o idee excelentă pentru o seară aparte.

TopDrinks, cel mai renumit magazin de băuturi din Ardeal îți aduce acasă vinurile și are grijă ca totul să fie exact ca și “la carte”, iar comanda să ajungă la timp. Ei bine, dar ce sortimente de vinuri să alegi? La această întrebare, găsești toate răspunsurile în cele ce urmează.

 Arome de ciocolată și un gust fin! O senzație nouă și unică, mai ales pentru ea

Pentru iubita ta, poți alege un vin roșu dulce Scavi&Ray Rosso Al Ciocolata care impresionează prin culoarea brună care îl transformă într-o băutură luxuriantă, dulceagă și condimentată cu cacao. Sună delicios, dar este și recomandarea echipei de specialiști, tocmai pentru a gusta și celebra dragostea. Imediat după ce deschizi sticla, decorul capată o mireasmă puternică de ciocolată fină italiană, iar fiecare înghițitură de vin roșu devine o experiență cu adevarăt fascinantă. De asemenea, sticla de vin roșu Scavi&Ray Rosso Al Ciocolata se bucură și de un design fermecător, ideal pentru femeile care așteaptă să fie surprinse.

Optează pentru un vin ce aduce în prim plan arta conversației dintre voi

Un alt cadou spre care poți să îți îndrepți atenția este vinul Sâmburești Chateau Valvis Chardonnay care se caracterizează ca fiind o băutură echilibrată ce exprimă o diversitate de mirosuri, gusturi chiar și culori. Atunci când este servit, emană arome florale discrete, iar papilelor tale oferă o senzație catifelată. Vestea bună este că indiferent de ce servești în compania persoanei dragi (paste, brânzeturi, carne albă, pește) acest sortiment  de vin se potrivește imediat cu cele preparate. Mai mult, vinul Chateau Valvis Chardonnay 2017 DOC este o băutură din gama premium a Domeniilor Sâmburești care a fost medaliat cu aur în cadrul celei mai prestigioase competiții din lumea vinului. La cea de-a 25-a ediție “Vinalies Internationales“, organizată la Paris de către Uniunea Oenologilor Francezi, vinul s-a bucurat de recunoașterea soiului Chardonnay, realizat prin combinarea tehnologiei cu metode tradiționale de vinificație.

Încearcă-l fiindcă este un bun liant care atrage și prin jocul de nuanțe dintre galben și auriu ce aduce veselie momentului.

Toată lumea iubește bulele italiene! Alege un prosecco ce deține un gust fructat

Savurează o băutură revigorantă în care aromele de măr verde sunt cele care te cuceresc încă de la prima gustare. Fiindcă este realizat din struguri crescuți în regiunea Veneto (Nord-Estul Italiei), unde climatul este ideal pentru soiul Glera – unicul strugure din care se poate obține faimosul Prosecco Ponte Villloni Doc Extra Dry, acesta se remarcă printr-o aciditate aparte și arome mereu proaspete. Pentru ca totul să decurgă conform planului și de Dragobete, poți să achiziționezi la promoție șase sticle de Prosecco Ponte Villloni Doc Extra Dry și primești gratuit un sirop de soc pentru a savura acasă cocktailul hugo.

Se pare că anul acesta, 14 Februarie va fi într-o duminică, o zi de weekend în care un prosecco fresh poate fi un cadou pentru amândoi pentru o zi de neuitat.

Exprimă-ți iubirea într-un mod unic și impresionează-ți partenera sau partenerul din confortul casei tale și cu băuturi rafinate de la TopDrinks.

Leave a Comment

Cele mai populare Articole

X
Scroll to Top